For os er den vigtigste opgave at få dig til at føle dig velkommen.
Ja, vi arbejder hårdt på vores mad. Og vi har også en del erfaring med at lave cocktails. Men i sidste ende er det vigtigste for os at give dig en god service og en hjertevarm oplevelse.
Vi byder dig velkommen med et smil hver gang og sørger for, at du altid går tilfreds herfra, både i dine smagsløg og i dit hjerte. Det er vigtigt for os.
vores historie
Familieejet og bygget med kærlighed.
Vi har længe haft en passion for asiatisk mad og et ønske om at gøre en forskel både på et lidt større plan, men især i vores lokalsamfund.
Vores mange rejser til Asien, og især Japan, har givet inspiration og en voksende kærlighed til japansk kultur, mad og gæstfrihed. Derfor blev vi i 2019 enige om at åbne en Izakaya og Sushi Restaurant i vores elskede Ørestad.
Vores ambitioner er høje, men uden at være prætentiøse. Vi ønsker at tilbyde god mad, til fair priser. Holde en stærk følelse af "value for money", men uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Vi gør vores bedste for at være venlige overfor miljøet også, ved at købe økologiske, friske og miljømærkede råvarer når det er muligt. Og ved at forsøge at tage hensyn til alles smag og præferencer har vi bygget vores menu op med spændende veganske, glutenfri og vegetariske muligheder. Alt sammen i håb om, at når du besøger os, vil du føle dig hjemme og få en hyggelig tid.
Vi glæder os til at se dig herVarme hilsner,
-Fei og Loke
vores fødevarer
Vi elsker god mad, og vi brænder for gode madlavningsteknikker.
Alle retter, du bestiller hos SENSU, indeholder sjæl, teknik og smag fra Sydøstasien og Japan, tilberedt med de bedste teknikker og redskaber. Herunder originale japanske Konro-kulgrills.
For eksempel; selv om Wagyu oksekød ofte tilberedes på en pande, vælger vi at grille det. Det er meget sværere at tilberede kødet på denne måde og undgå at ilden antænder fedtet og smelter det, men vi gør det meget omhyggeligt - Vi gør dette for at opnå den absolut lækreste smag, hvis du spørger os.
Vi er også meget forsigtige med krydderierne og den måde, vi laver vores dressinger på. Man skal kunne smage de gode ingredienser. "Mindre er mere".
vores favoritter
Hvad du ikke må gå glip af
Vi elsker selvfølgelig al vores mad, men nogle af vores kokkes favoritter er den velsmagende, saftige, sprøde Karaage med masser af Yuzu-mayo, Sensu Signature Kaburimaki med jomfruhummer eller det vanedannende Wagyu oksekød.
Og glem ikke at tilføje en god Sake eller en af vores specialiserede cocktails: Mara Devil; lavet med japansk Roku Gin, frisk Yuzu puré, simpel sirup og urte-infunderet tonicvand!
rummet
Okay, men hvad med selve stedet?
Designet af SENSU Sushi Restaurant og Izakaya er resultatet af ejer Loke Buschs design og arbejde med visionen om at skabe rum med bevidst god akustik og masser af plads til en afslappet og levende atmosfære, hvor man kan have det godt med venner og familie.