Sæt med udvalgte sushiruller og retter. Du sparer penge, og det er godt til en eller flere personer.
Anbefales til 1 person. (12 stk.)
Nigiri: 2 laks, 2 tun.
Inside-out: 4 California, 4 Alaska.
Anbefales til 1 person. (12 stk.)
Nigiri: 1 laks, 1 tun, 1 reje, 1 hvidfisk.
Inside-out: 8 Tempura reje.
Anbefales til 1 person. (12 stk.)
Nigiri: 1 laks, 1 flamberet laks, 1 tun, 1 reje.
Toppet: 8 flamberet laks.
Anbefales til 1 person. (16 stk.)
Inside-out: 4 Tempura Reje, 4 California, 4 Spicy Tun, 4 Alaska.
Anbefales til 2 personer. (24 stk.)
Topped: 8 Rainbow.
Inside-out: 8 Alaska, 8 Spicy Tun.
Anbefales til 2 personer. (30 stk.)
Nigiri: 2 laks, 2 flamberet laks, 2 reje.
Toppet: 8 Spicy friteret reje.
Inside-out: 4 Tempura Reje, 4 California, 4 Spicy Tun, 4 Alaska.
Anbefales til 2 personer. (32 stk.)
Topped: 8 Spicy friteret reje, 8 flamberet laks.
Inside-out: 8 Laks Classic, 8 California.
Anbefales til 3 personer. (56 stk.)
Nigiri: 3 laks, 3 tun, 3 flamberet reje, 3 flamberet hvidfisk.
Topped: 8 Tempura Deluxe, 8 Hell's Roll.
Inside-out: 8 Alaska.
Fotomaki: 6 California, 6 laks.
Hosomaki: 4 laks, 4 agurk.
Anbefales til 4 personer. (60 stk.)
Kaburimaki: 8 Tempura Deluxe, 8 Hells Roll.
Uramaki: 8 Ebi tempura, 8 spicy tun, 8 Alaska, 8 Boston.
Futomaki: 6 California, 6 laks.
Anbefales til 6 personer. (82 stk.)
Toppet: 8 Tempura Deluxe, 8 Rainbow Roll, 8 Hell's Roll, 8 Sizzling Salmon.
Indvendigt: 8 Spicy Tuna, 8 Alaska, 8 California, 8 Ebi Tempura.
Futomaki: 6 laks, 6 tun, 6 californien.
Anbefales til 1 person. (10 stk.)
2 laks, 2 tun, 2 hvidfisk, 2 reje, 2 laks-avokado.
Anbefales til 1 person. (8 stk.)
2 flamberet laks, 2 flamberet tun, 2 flamberet hvidfisk, 2 flamberet reje.
Anbefales til 1 person. (12 stk.)
Nigiri: 2 Inari, 2 Avocado.
Uramaki: 4 No-ebi tempura, 4 Grønne grøntsager
Anbefales til børn.
2 kyllingekødboller spyd serveret med ris og Edamame-bønner,
agurk- og gulerodsstænger og hjemmelavet chokolade.
Anbefales til børn.
Hosomaki: 16 stykker efter eget valg.
Serveres med Edamamebønner, agurk og
Gulerodsstænger og hjemmelavet chokolade.
Små retter, som du kan kombinere eller tilføje til menuerne. De er gode at have ved siden af en drink, eller du kan bestille flere til deling.
Med havsalt og citron eller goma-dressing.
Med japanske chili-dressing.
Tangsalat med tørristet sesam og citron.
Suppe tilberedt med Kumbu dashi og miso. Serveres med silketofu, tørrede wakameflager og forårsløg.
Suppe tilberedt med Kombu dashi-bouillon og miso. Serveres med reje, silketofu, tørrede wakameflager og forårsløg.
4 stk. Kylling Gyoza, serveret med ponzu sauce.
Hakket laks blandet med frisk ingefær og sesamolie, toppet med forårsløg.
Lyngrillet tun med shichimi togarashi (japansk chili-mix), toppet med goma-dressing, wasabidressing, purløg og ørredkaviar.
Tempura-stegt kongeøstersvamp, asparges og søde kartofler. Serveres med ponzu-sauce.
3 stk. Sprødstegte reje, toppet med chilimayo, kryddersauce, yuzu mayo og japansk karse.
Dybstegte panko-panerede reje. Serveres med chilimayo.
Grillet broccoli, serveret med salt og citron.
Edamame-bønner med goma dressing.
4 stk. gyozas med grøntsagsfyld. Serveres med ponzu-sauce.
2 stk. Hjemmelavede japanske forårsruller fyldt med kylling, reje, shiitake-svampe, frisk bambus, gulerod, ingefær, forårsløg, hvidløgspurløg, bønnespirer og glasnudler. Serveres med sød chilisauce og soja med karashi sennep.
Dybstegt blomkål. Serveres med goma-dressing.
Lyngrillet laks med shichimi togarashi (japansk chili-mix), toppet med goma-dressing, wasabidressing, purløg og ørredkaviar
Dybstegte panko-panerede reje. Serveres med chilimayo.
Dybstegte panko-panerede reje. Serveres med chilimayo.
Kål, edamame-bønner, gulerod, nudler og løg. Serveres med sød chilisauce.
Hiramasa, agurk, ørredkaviar, mango, koriander, japansk dressing (wasabi & yuzu)
Fisk, kød eller grøntsager spiddet og grillet på vores originale japanske konro-kulgrill. Pris pr. spyd.
Håndpressede ris, toppet med fisk, grøntsager eller tamago. Pris pr. stk.
Ris, avocado. Indpakket med tang.
Ris indpakket i sød tofu.
Ris, japansk sød omelet. Indpakket med tang.
Ris, blancheret asparges. Indpakket med tang og toppet med chili-mayo.
Ris, vegetabilsk baseret fiskeimitation.
Ris, reje.
Ris, flamberet reje. Toppet med chili-mayo og chili sauce.
Ris, laks.
Ris, laks. Toppet med hvidløg.
Ris, laks. Toppet med avocado.
Ris, tun.
Ris, flamberet tun. Toppet med chili-mayo og forårsløg.
Ris, hvidfisk.
Ris, flamberet hiramasa. Toppet med teriyaki og purløg.
Ris, hokkigai-muslinger. Indpakket i tang og toppet med teriyaki, salt og citron.
Ris, flamberet kammusling. Toppet med teriyaki og tang.
Ris, flamberet laks. Toppet med japansk mayo, ørredkaviar og forårsløg.
Sushiruller - større end traditionelle maki. De består typisk af grøntsager, fisk og krydret ris, som er pakket ind i nori (tørrede tang). 6 stk.
Inari, avocado, agurk og mango.
Reje, avocado, agurk og chili-mayo.
Tempura-stegt reje, avocado, agurk, salat, chili-mayo og teriyaki.
Laks, avocado, agurk og chili-mayo.
Tun, avocado, agurk og chili-mayo.
Surimi, avocado og agurk.
Panko-stegt kylling, avocado, agurk, salat, chili-mayo og teriyaki.
Små sushiruller typisk lavet med kun et fyld.
8 stk.
Betydningen af navnet er bogstaveligt talt "indvendig udadvendt" rulle. Den er også kendt som "rebel roll", fordi den går imod den sædvanlige norm om at pakke risene indvendigt. 8 stk.
Panko-stegt marineret tofu, avocado og agurk, rullet i tosago (vegansk masago). Toppet med teriyaki og tempura crunch.
Asparges, avocado, sukkerærter. Rullet i wasabi sesam.
Surimi, avocado, agurk. Rullet i sort og hvid sesam.
reje, avocado, agurk. Rullet i kimchi sesam.
Tempura-stegt reje, avocado, agurk. Rullet i masago og tempura crunch.
Laks, avocado, agurk. Rullet i kimchi sesam.
Laks, flødeost, agurk, purløg. Rullet i masago.
Hakket tun, forårsløg, masago rørt i chili-mayo, agurk. Rullet i masago.
Tun, avocado, agurk. Rullet i sort og wasabi sesam.
Panko-stegt kylling, avocado, agurk. Rullet i kimchi sesam og teriyaki.
Saltbagt tang og røget marinerede gulerødder, vegansk flødeost og agurk, rullet i sorte og hvide sesamfrø.
Grillet teriyaki-marineret laks, sukkerærter, syltede rødløg, rullet i masago. Toppet med Yuzu mayo.
Uramaki med et ekstra lag toppings. 8 stk.
Asparges, agurk, avocado. Toppet med no-tuna, avocado, wasabimayo og wasabisesam.
Tempura kongeøstersvamp, avocado, agurk. Toppet med avocado, goma-dressing og lotus-chips.
Tempura-stegt reje, avocado, agurk. Toppet med flamberet laks, chilimayo, forårsløg og ørredkaviar.
Jomfruhummer, asparges, avocado. Toppet med flamberet laks, chilimayo, ørredkaviar, rispapir og grøn shiso.
Tempura-stegt reje, avocado, agurk, chili-mayo. Toppet med avocado, teriyakisauce og kataifi.
reje, flødeost, lime, agurk, koriander. Toppet med avocado, japansk mayo og koriander.
Laks, avocado, agurk. Toppet med flamberet laks, wasabimayo, wasabisesam og grøn shiso.
Surimi, avocado, agurk. Toppet med laks, tun, ebi og avocado.
Tun, avocado, agurk. Toppet med tun, chili-mayo, krydret dip og lilla shiso
Hiramasa, mango, flødeost, purløg. Toppet med avocado, kimchi sesam og lotus chips.
Tempura-stegt reje, avocado, agurk, toppet med tun, chili-mayo og kimchi sesam.
Flamberet kammuslinger, asparges, avocado. Toppet med laks, yozu mayo, rispapir og grøn shiso.
Tempurastegte rejer, mango og agurk. Toppet med flammet laks, yuzu mayo og wasabi sesam.
Rå fisk i skiver.
Rispapirruller med forskelligt fyld. 6 stk.
Inari, asparges, avocado, agurk, salat. Serveres med goma-dressing.
reje, avocado, agurk, salat. Serveres med goma-dressing.
Tempura-stegt reje, avocado, agurk, salat. Serveres med chili-mayo.
Laks, avocado, agurk, salat. Serveres med chili-mayo.
Panko-stegt kylling, avocado, agurk, salat. Serveres med teriyakisauce.
Varme og kolde retter serveret i en skål.
Laks, tun tataki, avocado, radiser, edamamebønner og marinerede rødløg, på en salatbund. Toppet med lotuschips, ristet sesam og wasabi ponzu.
Stegt tofu, avocado, sukkerærter, asparges, radiser, marinerede rødløg, edamamamebønner og wakame, på bund af ris.
Laks, tun tataki, tempura-stegt reje, avocado, agurk, radiser, sukkerærter, på bund af ris. Toppet med lotuschips, ørredkaviar og ristet sesam.
Wok-stegte udon-nudler, reje, kongeøstersvamp, broccoli og gulerødder. Toppet med edamamamebønner og katsoubushi.
Wok-stegte udon-nudler, wagyu oksekød, kongeøstersvamp, broccoli og gulerødder. Toppet med edamamamebønner og katsuboshi.
Grillet laks, avocado, agurk, radise, ærter, marinerede rødløg, edamamamebønner. Serveres på en bund af ris, toppet med teriyakisauce og forårsløg.
Grillede teriyaki marinerede kyllingelår, avocado, agurk, radiser, ærter, marinerede rødløg, edamamamebønner. Serveres på en bund af ris, toppet med teriyakisauce og forårsløg.